Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TURBOMAX N1430 Villanypásztor készülék 230V

186.560 Ft
Cikkszám: AR10748

A 230 V-os csatlakozás lehetővé teszi az elektromos kerítés megszakítás nélküli működését. Nagy kimeneti energia probléma nélkül lehetséges. Az emberek és állatok nagyobb biztonsága érdekében az "Impulzusvezérlés" funkció kikapcsolja a feszültséget, ha az impulzus túl gyorsan jön ki (pl. műszaki hiba), vagy csökkenti a kimenő energiát.


A 2 fokozatú technológiának köszönhetően 55 másodperces biztonsági idő elteltével magasabb energiaszint kerül a kerítésbe olyan zavarok esetén, mint például friss növényzet vagy kidőlt kapukilincs, ami azt jelenti, hogy állatai biztonságban vannak a legelőn. még ha zavarok is vannak. Az elektromos kerítés megbízható ellátása érdekében az elektromos kerítésberendezés 500 ohmnál nagyobb kerítésterheléssel dolgozik, rendkívül nagy energiapotenciál mellett.

A praktikus turbóeffektusnak köszönhetően az elektromos kerítés meghibásodás esetén egy második impulzust ad ki, ami jelentősen megnöveli a terelőhatást. Ebből a célból a kimeneti feszültséget jelentősen megnövelik, de ez nem vezet magas energiafogyasztáshoz.

Az optimális impulzusszabályozás érdekében az elektromos kerítés az impulzusjelzéssel együtt villog. Ezzel messziről láthatja a készülék tevékenységét. A kényelmes be-/kikapcsolón keresztülaz elektromos kerítést már nem kell kerítéskapcsolóval vagy a csatlakozódugó kihúzásával kikapcsolni. Az elektromos kerítés eszköz jól hallható és látható jelekkel jelzi az 500 ohm alá eső erős terhelésváltozásokat. Ezután ellenőrizni kell az elektromos kerítést, nincs-e benne hiba vagy sérülés. A 6 fokozatú feszültségkijelző lehetővé teszi a kerítés működésének figyelését, és távolról is könnyen leolvasható.

Villanykerítéseink kiváló minőségű műanyagból készülnek, UV-állóak, fröccsenésállóak, csavarodásállóak, ütésállóak és olajállóak. Ez garantálja az elektromos kerítés hosszú élettartamát.

Az elektromos kerítés eszköz 40 km-es kerítéshosszig (közepes növényzet) alkalmas.
Javasoljuk, hogy az elektromos kerítést 7 db, egyenként 2 m-es földelőrúddal szerelje fel az optimális védelem érdekében.

Az Energizer és a tápcsatlakozó a szállítási terjedelem részét képezi.

Nagyon erős elektromos kerítés eszköz - ideális akár 85 km hosszú kerítéshez és a legmagasabb igényekhez is
Maximális feszültség 12 000 V, 25 joule bemenet, 14,3 joule kimenet
A turbóeffektus egy második impulzust bocsát ki a nagyobb biztonság érdekében hiba esetén
Az innovatív turbomax technológia megbízhatóan ellátja a kerítést 500 ohm feletti kerítésterheléssel
5 év garancia
Power Control - az elektromos kerítés aktivitásának kijelzése
Erőteljes, kétlépcsős technológia a nagyobb biztonság érdekében
Tiszta akusztikus és vizuális riasztási funkció az optimális biztonság érdekében
Erős teljesítmény a legmagasabb igényekhez
Akasztható eszköz falra szereléshez
Szellőzőnyílások a kondenzvíz távozásához
Ideális a nagy teljesítményhez és a legmagasabb igényekhez. Rendkívül hosszú kerítésekhez alkalmas

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.