Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TURBOMAX AN800 Villanypásztor készülék 12/230V

212.310 Ft
Cikkszám: AR10749

A turbomax ® AN800 elektromos kerítéskészülék egyszerre csatlakoztatható a 230 V-os tápegységhez és egy 12 V-os akkumulátorhoz. Hálózati áramkimaradás esetén az akkumulátoron keresztüli megszakítás nélküli működés garantált. Opcionálisan a villanypásztor berendezés napelemmel is üzemeltethető.

Az emberek és állatok nagyobb biztonsága érdekében az "Impulzusvezérlés" funkció kikapcsolja a feszültséget, ha az impulzus túl gyorsan jön ki (pl. műszaki hiba), vagy csökkenti a kimenő energiát. A 2 fokozatú technológiának köszönhetően 55 másodperces biztonsági idő elteltével magasabb energiaszint kerül a kerítésbe olyan zavarok esetén, mint például friss növényzet vagy kidőlt kapukilincs, ami azt jelenti, hogy állatai biztonságban vannak a legelőn. még ha zavarok is vannak.

Az elektromos kerítés megbízható ellátása érdekében az elektromos kerítésberendezés 500 ohmnál nagyobb kerítésterheléssel dolgozik, rendkívül nagy energiapotenciál mellett. A praktikus turbóeffektusnak köszönhetően az elektromos kerítés hiba esetén egy második impulzust bocsát ki, ami nagymértékben növeli a terelőhatást. Ebből a célból a kimeneti feszültséget növelik, de ez nem vezet magas energiafogyasztáshoz. A kiváló minőségű 2 színű LED vezérlő kijelzőn jól látható az akkumulátor kapacitása és a készülék aktivitása . Az optimális impulzusszabályozás érdekében az elektromos kerítés időben villog az impulzus információval. Ezzel távolról is láthatja az eszköz tevékenységét.

Az elektromos kerítés eszközén található kényelmes be-/kikapcsolónak köszönhetően már nem kell kerítéskapcsolóval vagy a dugó kihúzásával az áramot kikapcsolni. Az elektromos kerítés eszköz jól hallható és látható jelekkel jelzi az 500 ohm alá eső erős terhelésváltozásokat. Ezután ellenőrizni kell az elektromos kerítést, nincs-e benne hiba vagy sérülés.

A beépített mélykisülési leállítás hatékonyan védi az akkumulátort. A 6 fokozatú feszültségkijelző lehetővé teszi a kerítés működésének figyelését, és távolról is könnyen leolvasható. Villanykerítéseink kiváló minőségű műanyagból készülnek, UV-állóak, fröccsenésállóak, csavarodásállóak, ütésállóak és olajállóak. Ez garantálja az elektromos kerítés hosszú élettartamát.

Az elektromos kerítés eszköz 21 km-es kerítéshosszig (közepes növényzet) alkalmas.
Javasoljuk, hogy az elektromos kerítést 4 db, egyenként 2 m-es földelőrúddal szerelje fel az optimális védelem érdekében.

Az elektromos kerítés eszközt, a hálózati csatlakozót és az akkumulátor csatlakozó kábelt a szállítási terjedelem tartalmazza.

Prémium energizáló rendkívül hosszú, akár 55 km-es kerítésekhez
12 joule bemenet / 8 joule és 12 500 volt feszültség
Az innovatív turbomax technológia megbízhatóan ellátja a kerítést 500 ohm feletti kerítésterheléssel
5 év garancia
Power Control & Energy Control - LED kijelző az akkumulátor kapacitásáról és az elektromos kerítés működéséről
Erőteljes, kétlépcsős technológia a nagyobb biztonság érdekében
Kettős készülék - 230 V / 12 V párhuzamos működés a megszakítás nélküli működés érdekében
6 fokozatú kijelző a kerítésfeszültség ellenőrzéséhez, áttekinthető és jól látható információs kijelző, távirányító lehetséges
Erős teljesítmény a legmagasabb igényekhez
Falra szerelhető akasztóval
Csatlakozó aljzat a tápegységhez az alján
mikroprocesszoros vezérlés
Automatikus átkapcsolás szoláris üzemmódban
Impulzusvezérlés - hibafigyelő ciklussorozat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.